Δυο ιατρεία

Στη περιοχή που σας εξυπηρετεί

Αννα Κόρκα

Χειρούργος Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Εθελόντρια κοινωνικού ιατρείου δήμου Ελληνικού και συμμετοχή σε προγράμματα πρόληψης του ΟΣΠ
  • Συνεχή επιμόρφωση σε εξειδικευμένα προγράμματα, παρακολούθηση σεμιναρίων και πανελλήνιων οδ/κών συνεδρίων

Ονομάζομαι Αννα Κόρκα
Είμαι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μου αλλά και τη συνεργασία μου στον ίδιο χώρο με καταξιωμένους και έμπειρους συναδέλφους μου έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για την πρόληψη όσο για την πλήρη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση του στόματός σας.

Δραστηριοποιούμε σε δυο ιατρεία ανάλογα την περιοχή που σας εξυπηρετεί καλύτερα αλλά και ανάλογα με το σχέδιο θεραπείας.
Στο ιατρείο στην Καλλιθεά αντιμετωπίζουμε κυρίως χειρουργικά και περιοδοντολογικά περιστατικά ενώ στη Γλυφάδα εξατομικεύεται στην ορθοδοντική και αισθητική αποκατάσταση.
Και στα δύο ιατρεία έχουμε τη δυνατότητα για την εφαρμογή όλης της γκάμας της σύγχρονης γενικής οδ/κής τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες.

Τα ιατρία, τόσο της Γλυφάδς όπως και της Καλλιθέας, στεγάζονται σε μοντέρνο, ευχάριστο και άνετο χώρο, εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχ/τα. Εφαρμόζονται υψηλές προδιαγραφές υγιεινής με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποστείρωσης-απολύμανσης θέτοντας πάνω από όλα την ασφάλεια και υγεία - υγιεινή των ασθενών.


Άννα Κόρκα

Χειρούργος Οδοντίατρος